Droom voor jouw buurt? Wij helpen!
Droom voor jouw buurt? Wij helpen!

Uitgelicht

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-thumbs-up","topn":"50","orderBy":"NEWID()","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"141728"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":true,"showAuthor":true,"showDate":false,"showImages":true,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":true,"carouselDelay":"6000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

Lees hier hoe het werkt

Heb jij een plan om de leefbaarheid in jouw buurt, wijk of dorp te verbeteren? Bijvoorbeeld samen koken voor ouderen, samen spelen en bewegen, samen vluchtelingen met een verblijfsvergunning helpen bij hun integratie? En wil je daar samen met anderen aan werken?

Hulp van de Leefbaarheidsalliantie
Dan staat de Leefbaarheidsalliantie Gelderland voor jou klaar! Via vraag@leefbaarheidgld.nl kun je kosteloos bij hen terecht voor:

- Advies over je plan en het uitwerken ervan
- Contact met mensen die vergelijkbare plannen hebben 
- Hulp bij het aanvragen van subsidie

Wil je ook apetrots worden worden op wat je in jouw buurt voor elkaar krijgt? Bekijk de korte film en hoor van Stichting Evim hoe de Leefbaarheidsalliantie jou daarbij kan helpen.

Ook organiseert de alliantie trainingen en workshops voor initiatiefnemers. In de folder van de alliantie vind je meer informatie en contactgegevens.

Subsidie van de provincie
Daarnaast steunt de provincie jou mogelijk met subsidie! Kijk hier of jouw initiatief daarop kans maakt en hoe het aanvragen werkt.

Inspirerende voorbeelden
Kun je inspiratie gebruiken of wil je in contact komen met andere initiatiefnemers? Op de initiatievenkaart vind je alle gesubsidieerde bewonersinitiatieven. Je vindt hier ook initiatieven die niet in aanmerking komen voor subsidie, maar advies van de Leefbaarheidsalliantie hebben gehad. Inspirerend zijn ook de interviews met succesvolle initiatiefnemers.

 

Cookie settings