Droom voor jouw buurt? Wij helpen!
Droom voor jouw buurt? Wij helpen!

Aan Zet ‘Van idee naar uitvoering’

Tim Smit April 25, 2018 1353 keer bekeken 0 comments

Deze training is voor mensen die samen stappen gaan zetten om van hun idee realiteit te maken. Dit houdt in dat je je eigen idee meebrengt en dat individueel gaat uitwerken. De groep kun je gebruiken om mee te sparren, om kennis te vergaren en als motivator.

Tijdsduur:                         3 dagdelen
Kosten:                              € 45
Organisatie:                     Zorgbelang Gelderland
Contactpersoon:             Sylvia Sikkema (sylviasikkema@zorgbelanggelderland.nl)           

Zet stappen om ondernemende dromen en wensen te realiseren.

Iedereen heeft ideeën en dromen om de wereld een beetje mooier te maken. De beste ideeën komen vanuit de mensen zelf, zodat iedereen zijn eigen ervaring en talent kan gebruiken om van dromen realiteit te maken. Dit kan zijn: het opstarten van een bedrijf, sociaal initiatief, een activiteit of iets anders. Soms is heel duidelijk wat je wilt bereiken en hoe je dat gaat doen, maar soms is het fijn om wat hulp te krijgen met het uitwerken en uitvoeren van die plannen.

Deze training is voor mensen die samen stappen gaan zetten om van hun idee realiteit te maken. Dit houdt in dat je je eigen idee meebrengt en dat individueel gaat uitwerken. De groep kun je gebruiken om mee te sparren, om kennis te vergaren en als motivator. Een pro-actieve houding is vereist om zelf vorm te geven aan het plan, maar de groep en de trainer staan klaar om je te helpen!

Tijdens deze training komen diverse methoden, waaronder het Business Model Canvas, en andere hulpmiddelen aan bod. Met  elkaar gaan we in groepen ervaringen delen en nieuwe verbindingen tot stand brengen.

Meld je aan voor deze training. Wacht niet langer om de eerste stap te zetten en je droom te realiseren. Je bent zelf aan zet. Het is belangrijk dat je alle drie de bijeenkomsten aanwezig kunt zijn.

Deze training verzorgen wij op jouw aanvraag. Mail voor meer informatie de contactpersoon.

0  Comments

Cookie settings