Droom voor jouw buurt? Wij helpen!
Droom voor jouw buurt? Wij helpen!

After Summer School

Tim Smit 05-08-2020 1208 keer bekeken 0 reacties

Welkom bij de After Summer School van de Leefbaarheidsalliantie. In de week van 21 t/m 25 september 2020 kan je een week lang allerlei workshops volgen. Dit uitgebreide en gevarieerde aanbod is voor bewonersinitiatieven en alle andere inwoners van Gelderland.

Je kunt bij de After Summer School alle kanten op. Je kunt je creatieve kant aanspreken bij zakelijk tekenen, filmen met je smartphone of een flyer ontwerpen in het programma Canva. Ontdek of er een ondernemer in jou schuilt, of leer hoe je een business case maakt. Werk aan je vaardigheden bij cultuursensitief communiceren, presentatietechnieken of bij scrummen voor dummies. Of duik de diepte in op onderwerpen als de gasloze wijk, armoede of democratisch burgerschap. Er zijn tientallen workshops om uit te kiezen. ’s Morgens, ’s middags en ’s avonds.

Alle workshops zijn kosteloos voor inwoners van Gelderland. Je kan de opgedane kennis inzetten voor je initiatief, dorp of wijk. Beroepskrachten zijn ook van harte welkom, zij betalen € 100,- per workshop. We houden ons natuurlijk aan de richtlijnen van de RIVM en hebben samen met de locatie ook diverse maatregelen getroffen. Leer je (op dit moment) toch liever online dat kan via www.leefbaarheidsalliantie.nl/.

Bekijk hieronder het aanbod en schrijf je in
Heb je een vraag over de After Summer School? Mail dan naar aftersummerschool@spectrumelan.nl.
Heb je je ingeschreven maar kun je toch niet aanwezig zijn? Laat het ons weten door je af te melden via de link in je bevestigingsmail (bij een no-show zonder bericht brengen wij €15 euro in rekening). 
Wil je wijzigingen aanbrengen in de door jou gekozen workshops, dat kan! Meld je af voor het gehele evenement en schrijf je opnieuw in of stuur een mail naar aftersummerschool@spectrumelan.nl

In september 2019 vond de eerste editie van de After Summer School plaats. Een paar van de reacties: 'Een cadeautje voor ons als vrijwilligers!'; Wat een gevarieerd aanbod en inhoudelijk goede workshops.'; 'Inspirerend'.

0  reacties

Cookie-instellingen